De zi cu zi

Cretinoizi

După ce ați dat-o de gard cu câinii de la stâne acu vă dați cu stângu-n dreptu tu-vă muma-n cur de „tehocrați” ??
Băi parlamentu caltaboșarilor și guvernu p..ii vieții de ratați… cum rahat aveți tupeul și nesimțirea să-mi puneți TAXA DE AUTOSTRADA făcută deja pe banii mei…și atâta timp cât ani de zile am plătit taxa Băsescu (adică taxa de gropi sau de autostradă redenumită ulterior rovigneta) ???
Când în lumea civilizată vigneta e de fapt taxa de autostradă…iar la noi a aparut taxa fără să fie de fapt autostrazi (excepție A1 București-Pitești), iar când în sfârșit faci în 20 de ani 200km de autostradă (pe costuri de tunel subacvatic)…vrei să pui taxare de ca și cum ar fi a autostrada privată a mătii ????
Cred că v-o căutați cu lumânarea și ne testați limitele! Că nu pot să concep să existe atâtea sute de cretinoizi fără creier de la preșidenție, parlament, guvern, curtea constituțională și până la portarii din ministere și să nu vadă nimni absurdul situației.

Aaaa și un mic detaliu, conform site-ului Uniunii Europene România are ca sistem politic: republică semiprezidențială ramura premier-presidential system …deci până la urmă parlamentul e mai de formă decât ar fi de dorit dar știm cu toții lozinci cum că ăia ar fi degeaba nu știm însă de ce ne place dictatura!
Notă: Dictatura e sistemul politic în care legislativul nu contează iar puterea e în mâna câtorva (puțini) oameni !!

P.S. Nu lăsați straja să piară !!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.