De zi cu zi · urban

Exercitiu de logica

A mai trecut ceva vreme, s-au mai adunat niște frustrări 😛
Așadar un cretin cu mașină relativ nouă (relativ adică de până-n 2 ani vechime) „doarme” la o trecere de pietoni pe unde nu mai trecea nimeni, dar când dau să-l depășesc, se trezește brusc și-o calcă cu toată graba din lume…bolborosind ceva, probabil jenat de dorința mea de-al lăsa-n somnul lui. În câteva sute de metri jungem la semafor unde ne oprim, el în spatele meu. Eu, neliniștit, scot capul pe geam și-l întreb de ce l-a apucat graba asa brusc, la care jibonu’ raspunde sfios: „Ia-ți o barcă !” 🙂
DA! Recunosc, cu asta mi-a închis gura definitiv !! Așa ceață mai rar! 😉 Și eu care credeam că nu e voie cu fumat de ierburi la volan !!
Bine …singura legatură oarecum logică ar fi că mașina pe care o conduc eu în București, are numere de Brăila (apă-dunăre-pește), însă n-am prins subtilitatea cretină cu luatu’ o barcă, că din aceleași premize poate am deja !?! Dar oare asta-i împiedică unii să doarmă sau nu la volan ?
Concluzia: Mult prea mulți „autisti”, ce nu-s în stare nici să meargă drept pe picioarele lor, au permis de conducere și circulă cu câte-o tonă de metal pe drumuri publice!

Într-un anumit moment al existeței mele am locuit o scurtă perioadă în Amsterdam și ăia nu păreau să vibreze prea tare când venea vorba de mașini, tocmai de aceea la momentul 2006 orasul ăla era aerisit și nu foarte aglomerat, nu tată, ăia erau cu bicileta-n fapt, city-bike ca erau la oraș, nu ca la noi, toată lumea-și ia mountain-bike ca să stai total neconfortabil și să te doară toate alea, nefiind la munte, dar deh, așa-i la noi…recte viața la sat (în oraș)! 😛 Eu mă declar PENTRU! folosirea bicicletei, mai ales în aglomerări urbane deși la momentul ăsta mi-ar fi frică să ies pe drumuri, printre mașini, din cauză de cretini autiști care n-au simțuri! (pe bune, am încercat și nu-mi mai trebuie prea curând!) Am văzut șoferi aproape panicați (ei/ele) care nu-și puteau controla mașina când plecau de la semafor și mă îndoiesc sincer că am eu atâta noroc să mă rateze ‘frun d-ăsta tocmai pe mine !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.