De zi cu zi

Zise Patriciu…

Am ramas uitandu-ma ca vita in monitor si nu stiam daca sa rad sau…sa plang, daca simt fericire sau ura, bucurie sau mahnire (inca stau ca vita :) ), astea toate cetinda o varianta „Adevarul” on-line cu privire la parerea lui Patriciu, din cate am intzeles, cu privire la Al patrulea Reich !.
Yo sunt gata sa fac lobby oricand….dar oricand sa renuntz si la ideile mele cu revenirea la origine (cum ziceam intr-un blog aterior), din punct de vedere al numelui natziei (in spetza: getzi, daci, traci) si renuntzarea la titulatura de roman, acum ma simt luminat …daca zice Patriciu ca se latzesc nemtii yo tind sa-l cred… aratati-mi unde semnez sa ma numesc german de …ieri !? Ca yo, pe de-o parte, asta am intzeles din ce zice omu’, ca se latzesc nemtii si sunt ei gata sa ne inghita.

:)
Totusi m-am intristat la cuvintele : „Dintotdeauna nemţii s-au întins alături, n-au călătorit departe, n-au cucerit imperii coloniale, n-au fost piraţi. Au construit structuri, încet, cu migală şi cu seriozitate. Şi-au impus stăpânirea”. De ce? Pai stai sa vezi… daca oamenii astia se pun pe treaba incet si sigur, asta inseamna ca yo am de asteptam muuult si bine…ca ajtia se misca bine, dar al dracu de incet, si pana ajungem noi sa ne invecinam cu ei…sa se intinda ei alaturi…moare dracu orice urma de sperantza !
Si uite asa m-am desumflat… :)

P.S. Inca sunt deschis la ideea sa-mi schimb nationalitatea ! :)

Reclame

3 gânduri despre „Zise Patriciu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.