De zi cu zi

Resemnare

Zilele astea am fost la sanatoriu. Sau mai bine zis asa m-am comportat…Trezit,mancat, dormit…trezit din nou, mancat, dormit, luat o gura de aer curat seara, portie de net, mancat, dormit.
Toate astea fara nici un plan, fara nimic stabilit, fara obligatii sau responsabilitati…poate am inceput sa resimt concediul pe care nu l-am mai avut de vreo 2 ani. bla bla… :)

Am fost in parc pe derdelush, caci ma gandeam sa inspectez zona in ideea unor posibile actiuni viitoare…stiam locul din anii trecutzi, dar zic sa vaz yo cu ochii mei. Acolo desfrau total, copkii de toate natziile se bucurau de partiutza si de zapada cu o sinceritate debordanta, pe care n-am mai intalnit-o demult, o sinceritate prietenoasa, calda. Am respirat aerul impreuna cu pujtii aia, m-am bucurat de bucuria lor, as fi luat la rand saniile si pungile fara sa ma uit inapoi…dar asta nu cu mult timp in urma, acum stateam cu tatal meu si observam atenti bucuria celorlalti. Ne-am obijnuit sa avem obligatii, sa facem aia si ailalta, sa stam cu cea mai mare viteza… m-am stricat. :)
Mi-am dat seama ca oamenii nu stiu sa se bucure de libertatea lor pana nu le este ingradita, nu pot vedea soarele pentru ca n-au invatat sa deschida ochii si nici nu au incredere in cei ce-i indeamna s-o faca ! Lupii moralisti nu mai incap in pieile lor, toata lumea vine cu definitii filozofice pentru toate maruntzisurile de doi lei…Ne complicam existentza intr-un hal fara de hal, atat a noastra, cat si a celor din jur (ceea ce e mai najpa) si evident totul se rezuma intr-un final, la bani ! :)
Sunt convins ca am mai citit d-astea pe undeva, dar ma pune pe ganduri ca mi-au trebuit 30 de ani sa realizez pe mai multe planuri cum sta treaba. O fi treaba de timing sau ceva… :)

Actiunile descrise s-au intamplat zilele trecute….azi am fost tot un zambet, pana la un moment dat cand…am dat-o`n filozofeli d-astea! :)
Ma bag la somn…hai pa !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.